Het gezamenlijk belang van de VvE staat centraal bij Verzekerd @ van Lis!

Als u in een appartement woont of wanneer u een investeerder in vastgoed bent wordt u vaak geconfronteerd met een VvE. Een VvE oftewel Vereniging van Eigenaars is een vereniging van de appartementsrechten van de woningen die tot een appartementencomplex behoren. Uw belangen zijn hierdoor vaak gezamenlijke belangen, Verzekerd @ van Lis kan u hier passend bij adviseren.

Wij verzekeren voor uw VvE:

Gebouwen

Uw pand, particulier of zakelijk, goed verzekerd.

Aansprakelijkheid

De risico’s verbonden aan het pand zijn gedekt.

Recht

Juridische bijstand bij eventuele conflicten gedekt.

Milieu

Vervuiling en sanering staan centraal bij deze verzekering.

Benieuwd of uw VvE de juiste zaken verzekerd heeft?
Wij geven u graag een passend advies.

Neem contact op via 06 29 46 91 64 of stuur een e-mail!

Vereniging van Eigenaars

De VvE behartigt het onderhoud van het vastgoed en de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren. Naast diverse verplichtingen vanuit de VvE worden ook de verzekeringen rondom het appartementencomplex collectief afgesloten. Het is raadzaam u te verdiepen in het verzekeringspakket wat namens de VvE is afgesloten, omdat ook uw belangen hiermee verzekerd worden. En indien u vastgoed eigenaar bent wilt u de benodigde belangen verzekeren die noodzakelijk zijn voor uw vastgoed.

Bij brandschade is het van belang dat er goede voorwaarden gelden voor de eigenaren en/of bewoners om niet onaangenaam verrast te worden bij herstelwerkzaamheden of herbouw. Vanuit een grote portefeuille met diverse VvE’s in de regio Westland/Haaglanden heeft Verzekerd @ van Lis de ervaring en deskundigheid om risico’s van de VvE leden goed en helder in kaart te brengen en te verzekeren.

Menu